27. elokuuta 2010

Lähtö ja ekat päivät

nyt on sit kolme yötä saksassa takanapäin. just mun tyylii pakkailin viimissii tavaroita aikamoisel kiireel ja yrittäen vähä siivoilla huonetta...



mun huoneen kunto 23. päivä illal :D iskä sanos et ei oo varmaa koskaa nähny mun huonet yht sekasi ku sillo :P

mut joo. lento Helsinki-Vantaalta Berlin-Tegeliin meni iha hyvi. konekki oli iha ajallaa O.o Berliinis mul sit oli kolme tuntii vaihtoaikaa ja Annan ehdotus noudattae menin ostaa yhe oikee berliiniläisen berliininmunki. oli se iha yht hyvä ku suomeski, vaik Anna usein muuta sanoo :D

toka lento oliki sit jo kakskyt minsaa myöhäs Köln-Bonnin kentäl. vastas siel oli hostperheen lisäks saksan mva vaimoinee. siitä sitte ajettii perhee kans Sechtemii jos ne asuu.

keskiviikkon mentii Rebekan kaa fillareil kiertämää ympäri Sechtemii. mä muistan kyl, mitä kaikkee tääl on mut mul ei oo käryykää, missä suunnas :D myöhemmi me käytii Rebekan ja Heidin kaa myös Brühlis. siel on iha keskusta tuntumas linna. ei semmone keskiaikane millasii aku ankas on vaa sellane iha ku joku pieni palatsi. vähä ku joku versailles mut tsiljoona kertaa pienempi. sen terassi oli hajonnu ja korjauksen alla enkä mä ottanu kuvii. käyn siel sit joskus ku remontti on valmis ni saan enemmä kuvii :) aivan, Sechtemiski on pari linnaa, tarttis niistki ottaa kuvii. en oo oikee jaksanu raahat kameraa koko aikaa mukan mut yritän täst eteepäi :)

eile me käytii Rebekan ja Rainerin kaa Bonnis. ne näytti mul Beethovenin patsaan ja sen synnyintalon (se on syntyny Bonnis). ne näytti mul kans jonku kivan kirkon jonka-nimeä-en-juuri-nyt-muista. ja raatihuoneen (seki remonti alla) ja aivan mahtavan kirjakaupan! se on pienen prisman kokone ja siin on kolme kerrost!!!



Beethovenin patsas.

ja aivan joo, hostperhe on tosi mukava ja kivaa on. ja ruoka on hyvää. ainut on vaa, et oon huomannu täs jo et tääl juodaa hemmetisti vettä! siis kivennäisvettä. näil on semmone kone mil voi tehä normi vedest kivennäisvettä.

ja viel täytyy mainit et se japsi joka tulee tän kans ni on tyttö ja tulee sunnuntain :) maanantain alkaa kielikoulu kölnis ja käydää sitä yhes kuukaude aja ja sit meil alkaa iha normikoulu Brühlis. aussi tulee vast jossai uudenvuoden jälkee.

2 kommenttia: